Street Race

Jedna od osnovnih stvari ukoliko želite biti vrhunski instruktor je ta da onda morate biti i vrhunski vozač iako to ne znači da ukoliko ste vrhunski vozač možete biti dobar instruktor.

Tako priča počinje i sa vlasnikom spomenute škole koji je zaljubljenik u auto moto sport, te višestruki pobjednik na raznim auto-moto natjecanjima. Da autoškola nebi bila samo škola, te da se u njoj nebi naučile samo osnove vožnje pobrinuli smo se na način da na natjecanjima street race-a sudjeluju uz djelatnike Croatia starta također i kandidati koji su polagali ili koji su već položili vozački ispit.

Takav prvi event sa prvom autoškolom i sa kandidatima je bio u Mostaru na street raceu 2017.godine. Uz ono najbitnije, a to je sklapanje prijateljstava, druženje, upoznavanje sporta bilo je vrhunskih treninga, starteva i ranova na kojima su sudjelovali kandidati te su od strane vlasnika ove škole znanje upijali kao "spužva" te ostvarili odmah prvi dan natjecanja vrhunske i zavidne rezultate.

Da Vas nebi puno zamarali riječima pogledajte album te se nadamo da ćemo u Vašim očima ostaviti samo pozitivna mišljenja! Ako je istina što kažu da slika govori tisuću riječi onda ih u ovom albumu imamo barem milijardu! :-)

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.