Moderne učionice na četiri lokacije!

Za teoretski dio obuke autoškola posjeduje klimatizirane učionice opremljene s 20 tableta i programima prilagođenim kandidatima u svrhu što kvalitetnijeg stjecanja znanja iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila. Za što bolju pripremu i odlazak na ispit bez stresa kandidatima je na raspolaganju i naša aplikacija s mnoštvom testova koje mogu rješavati s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu.

Svaki kandidat ima svoje korisničko ime i lozinku te stručni predavači i voditelji u bilo kojem trenutku imaju pristup aktivnostima i rezultatima svakog kandidata.

Uz predavanja iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila imamo i termine predispitnih vježbi na kojima kandidati s našim stručnim osobljem rješavaju svako netočno odgovoreno pitanje koje je kandidat rješavao putem aplikacije, te se vrše zadnje pripreme za nadolazeći ispit. 

Uz predmet Prometni propisi i sigurnosna pravila učionicu koristimo i za predavanje iz predmeta Pružanje prve pomoći pod vodstvom doktora medicine. S ovim rasporedom predavanja smo postigli da naši kandidati imaju sva predavanja na jednom mjestu (u autoškoli) te smo im uštedjeli vrijeme i eventualne probleme s traženjem adresa i mjesta na kojima se vrši predavanje iz predmeta Pružanje prve pomoći.

Možemo se pohvaliti da smo i jedina autoškola s ovako opremljenim učionicama i nastavnim sredstvima.


Učionica SPLIT, SOLIN, TC JOKER i SINJ

Vrhunski opremljene i klimatizirane učionice površine od 40m2 do čak 70 m2 može smjestiti 30 kandidata koji na raspolaganju imaju vrhunski program za osposobljavanje kandidata iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila kojega je davno osmislio naš stručni voditelj i predavač dipl.ing. Josip Bulaja, koji je od samoga početka rada Croatia Starta zaslužan za vrhunsku prolaznost kandidata na ispitima.

Uz vrhunske programe za učenje Croatia start posjeduje i vrhunsku aplikaciju za vježbanje i usavršavanje znanja pomoću predispitnih testova koji su također na raspolaganju našim kandiadtima.

Uz predavače Josipa Bulaju, Miju Čikeša, Nikšu Pejkovića i Tina Zorića, boravak u našim učionicama je svakako koristan, zanimljiv i ugodan. Možemo pohvaliti da u svim učionicama Croatia starta posjedujemo najmodernije opremljenu učionice za obuku kandidata s čak 20 vrhunskih tableta koji su opremljeni spomenutim programima i aplikacijama, a sve u svrhu što kvalitetnijeg rada s kandidatima a samim tim i što boljih rezultata na ispitima.

JEDINA AUTOŠKOLA U SPLITU I OKOLICI KOJA IMA SIMULATOR VOŽNJE!

Možemo se pohvaliti da je Solin jedina autoškola u Dalmaciji koja u ponudi imat i simulator vožnje koji će u potpunosti biti na raspolaganju našim kandidatima!

ing. Mijo Čikeš, stručni predavač i voditelj

dipl.ing. Nikša Pejković, prof, stručni predavač i voditelj

dipl.ing. Josip Bulaja, stručni predavač

mag. traff. Tino Zorić, stručni predavač

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.