Damir Žuljević

Renault Megane RS (B kat)


O instruktoru

Instrukrtor Damir Žuljević je zadužen da se ovih 318 konja iskoristi u pravom smijeru. Osoba koja u vozačkoj dozvoli ima upisane sve kategorije, te koja prati i voli auto moto sport zaslužuje i da mu ured bude ovaj RS. 

Naš Damir se odlično snalazi sa velikim interesom kandiata za polaganje na ovom automobilu pa ako želite postati dio naših RS-ovaca koji briljiraju na završnim ispitima iz vožnje slobodno se javite Damiru. 

O vozilu

Renault Megane RS je najbrže vozilo na prednji pogon na svijetu. Kada tome dodamo stage 2 koji snagu motora podiže za 68 konjskih snaga dobijemo najbrže vozilo za obuku kandidata u Europi. Ovaj Megane ima lijepu povijest koja se piše već 4 godine što u obuci kandidata, što na trkama. Moramo napomenuti da ovaj RS nije postao samo "reklamni" dio naše škole već je to vozilo koje svaki dan vozi 8 naših pačića. Isto tako nije postao dio naše škole a da ga mogu birati kandidati koji će platiti moto sat više od osnovne cijene jer bez obzira koje vozilo izaberete u nas je cijena jednaka

Stoga ovaj RS je namjenjen za one koji vole auto moto sport, koji vole voziti pa i za one kojima je samo lijep te ga može izabrati bilo koji kandidat naše autoškole kao bilo koje drugo vozilo. 19 inčni aluminijski naplaci s Toyo R888 semi slick gumama i šper diferencijalom kandidatima pruža nezaboravno iskustvo i užitak u vožnji. S vremenom od 13.5 sekundi koliko mu treba da odvozi 402 metra kandidatima svakako mami osmijeh na lica kako u obuci tako i na samom street race-u. 

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 12 rata bezkamatno
  • Diners od 13 - 36 rata – potrošački kredit

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.